Razglednik v Hiši eksperimentov

Razglednik v Hiši eksperimentov

Hiša eksperimentov skrbi za promocijo znanosti in trajnostnega učenja, spodbujanje pozitivnega načina mišljenja, povezovanje formalnega in neformalnega izobraževanja ter omogoča kvalitetno preživljanje prostega časa posameznika, družine in drugih skupin. Mestna občina Ljubljana v okviru Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje projekte Hiše eksperimentov podpira prek javnega razpisa sofinanciranje programov in/ali projektov v MOL v letu 2014 s področja podpornih storitev v vzgoji in izobraževanju ter prostem času otrok.  

Študentska pot na Grad zaprta

Študentska pot na Grad zaprta

Zaradi odstranjevanja posledic žledoloma je zaprta Študentska pot na Grad. Stanovalce na tem območju prosimo, naj se zaradi lastne varnosti ne zadržujejo na vrtovih pod Grajskim gričem, saj tam od 19. marca 2014 naprej poteka odstranjevanje porušenih dreves.

Sanacija posledic žleda

Sanacija posledic žleda

Od 15. do 30. marca 2014 sanacija posledic žleda poteka na območju Rudnika, Most, Bežigrada in Fužin. Dela potekajo v skladu s sprejetim sanacijskim načrtom.

Neposredni prenos novinarske konference

Neposredni prenos novinarske konference

Na spletni strani Mestne občine Ljubljana lahko vsak torek ob 12. uri spremljate neposredni prenos novinarske konference župana Zorana Jankovića.

Nadzorni svet JSS MOL

Nadzorni svet JSS MOL

Nadzorni svet Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Ljubljana se je 18. marca 2014 sestal na 21. seji.